Skip to main content

Projectmatig vastgoed

Optimale service begint natuurlijk bij een solide basis gevormd door medewerkers met een gedegen vakkennis en een flinke dosis ervaring. Ons kantoor beschikt op alle notariële gebieden over zeer deskundige medewerkers die u graag van dienst zijn bij al uw vragen en wensen.

Ons specialisme is het projectmatig onroerend goed. Dankzij de vakkennis en expertise, opgebouwd door middel van onze jarenlange praktijkervaring met zeer uiteenlopende projecten, kunnen wij opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn en daadwerkelijk met hen meedenken en adviseren omtrent de opzet van een project. Wij behandelen overigens niet alleen nieuwbouwprojecten, maar ook bestaande bouw- en renovatiecomplexen. Zowel voor het opstellen van koop- en/of aannemingsovereenkomsten, het afstemmen van die overeenkomsten met Woningborg en SWK, het vervaardigen van splitsingsakten, als voor de fiscale advisering omtrent een project kan men bij ons terecht.

Bij een geslaagd project gaat het echter niet alleen om de voorbereidingsfase. Een van de belangrijkste fasen van een koopproject is de eindfase: de overdrachten aan de kopers. Wij beschikken over een grote projectafdeling waardoor wij op zeer korte termijn grote aantallen overdrachten kunnen verzorgen. Ook dit projectteam bestaat uit zeer ervaren en betrokken medewerkers die zorgdragen voor zeer spoedige afhandeling van de overdrachten. Daarnaast zal nooit uit het oog verloren worden dat de koop van een woning voor een koper een speciaal moment is, waarbij soms wat extra begeleiding en aandacht gewenst is. Ook daarvoor staat dit team altijd klaar. Ons doel is altijd een tevreden klant aan de tafel van de notaris te krijgen.

Naast de specialisatie van ons kantoor in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten, is er op de projectafdeling een verdiepte kennis ontwikkeld op het gebied van woningcorporaties. Dit heeft onder meer geleid tot het mede vorm geven van beschermde koopconstructies (zoals MGE, MVE en Koopgarant), het opstellen en wijzigen van statuten en het juridisch begeleiden van fusietrajecten binnen de voor woningcorporaties specifieke regelgeving. Ook biedt het kantoor ondersteuning aan woningcorporaties bij toepassing van bijzondere beheervormen voor woonprojecten en woonomgeving.

Specialisaties binnen de registergoedpraktijk:

  • Nieuwbouwprojecten
  • Splitsing / ondersplitsing in appartementsrechten
  • Begeleiding / verkoop huurcomplexen
  • Projectmatige registergoederen