Skip to main content

Jan Jaap de Joode

TOEGEVOEGD NOTARIS FAMILIEPRAKTIJK EN ALGEMENE PRAKTIJK

Sinds 2013 verbonden aan Govers Spil Notarissen na het samengaan van Notariskantoor IJsselmonde (zijn vorige kantoor) en Govers Nusteling Notarissen.

Hij is sinds 1994 in het notariaat werkzaam, eerst als notarieel medewerker, vervolgens als notarisklerk en vanaf eind 2006 als kandidaat-notaris na te zijn afgestudeerd in Leiden. Daarbij heeft hij zich in de beginjaren vooral beziggehouden met vastgoed en later (en thans) met name met personen- en familierecht.

Vooral het persoonlijk contact met cliënten vindt hij erg leuk, vandaar zijn voorkeur voor het personen- en familierecht. Het maken van een op maat gemaakte akte die zowel juridisch degelijk in elkaar zit en voor fiscale voordelen kan zorgen bezorgt hem veel voldoening.

In zijn vrije tijd is Jan Jaap vooral sportief bezig. Naast het bezoeken van de sportschool houdt hij vooral van lange afstandswandelen, zowel in het weekend als tijdens vakanties in binnen- en buitenland, bij voorkeur met gelijkgestemde vrienden. Dat wandelen moet aan het eind van de dag als het even kan wel bourgondisch worden afgesloten.

Naast het sportieve is Jan Jaap ook cultureel geïnteresseerd, met name in literatuur, theater en alternatieve popmuziek.

Dit is het algemene e-mailadres