Skip to main content

Mike Spil

Notaris

Sinds 14 december 2007 is Mike Spil notaris. Na het overnemen van een notarispraktijk in 2007 in Rotterdam-IJsselmonde, is Mike Spil op 1 mei 2013  partner geworden bij Govers Spil Notarissen.

Naast de registergoed- en vennootschapspraktijk, heeft Mike Spil vooral veel ervaring opgedaan in de familiepraktijk.  Zijn passie voor zijn werk is dan ook mede gebaseerd op zijn interesse in de situatie van zijn cliënten en hun gezin.  Extra aandacht voor de cliënt is dan ook zeer belangrijk voor hem.

Zijn passie voor zijn gezin en familie gaat voorop. Want die vormen de belangrijkste basis van zijn leven. Mike Spil beseft dan ook dat dit ook geldt voor zijn meeste cliënten.

Mike Spil is secretaris van een sociëteit voor ondernemers, genaamd Stichting Società Contessa Rotterdam (Stichting SCR) en is mede bestuurder van de daaraan verbonden SCR For Kids.

SCR For Kids organiseert jaarlijks een vaarevenement voor een groep chronisch zieke kinderen, met als doel om deze kinderen in de watten te leggen.

Verder is hij lid van meerdere ondernemersorganisaties en is hij een groot liefhebber van voetbal en muziek.

Dit is het algemene e-mailadres